Catalunya Diari

Alcarràs inicia les obres de remodelació del camp de futbol

Alcarràs inicia les obres de remodelació del camp de futbol| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 Aquesta millora es deu, principalment, a l’alta funcionalitat que té aquesta instal·lació esportiva, la qual es utilitzada pels equips del Club de Futbol d’Alcarràs i també pels de l’Escola de Futbol del Baix Segrià, que aplega uns 300 nens.
 
L’alcalde de la localitat, Miquel Serra, explica que es tracta d’una obra necessària per adaptar unes instal·lacions a les necessitats actuals, tenint en compte la seva importància en l’esport de la vila, així com en l’educació dels nens i nenes a partir de l’esport de base. El pressupost d’aquesta primera fase és de 200.000 euros, diners que ja inclouen els pressupostos en el capítol d’inversions per aquest any.
 
La segona fase consistirà en la construcció d’un espai per a les oficines del club, així com un club social, que disposarà d’un servei de bar. Precisament, l’objectiu d’aquest servei de bar serà el d’estalviar els diners pel manteniment del camp que ha de fer front l’Ajuntament (són 25.000 euros l’any). En aquest sentit, el plec de condicions del servei de bar inclourà el requisit que el concessionari també haurà de portar a terme el manteniment de les instal·lacions. A més a més, a les clàusules s’especificarà que els bars, restaurants i hotels del municipi tindran prioritat a l’hora d’obtenir aquesta concessió envers possibles ofertes de fora de la vila.
 
Les obres inicials han consistit en tirar a terra un dels murs que envolta el camp per iniciar la construcció d’aquests nous vestidors. 


Comentaris

envia el comentari