Catalunya Diari

Alcarràs instal·la un parquet d'última generació al poliesportiu

Alcarràs instal·la un parquet d'última generació al poliesportiu| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 A més a més, la instal·lació d’un parquet amb un sistema de fixació amb materials d’última generació permetrà ampliar el ventall de competicions a més alt nivell. Actualment, en el pavelló s’hi practiquen una dotzena d’esports i activitats amb més de 300 esportistes i usuaris. El sistema de fixació del parquet proporcionarà una millor qualitat de petjada a l’esportista gràcies a la capa de l’aglomerat elàstic i una zona de cautxú que aporta una garantia d’ús d’uns 20 anys.
 
L’Ajuntament ha adjudicat aquesta instal·lació a l’empresa Mondo Iberica, la qual, a més a més de la qualitat dels materials, també ha incorporat d’altres millores addicionals com: un joc de porteries de futbol sala amb xarxa i ancoratges i un joc de porteries d’handbol, per al pavelló. I també porteries de futbol sala i cistelles de bàsquet amb material contra el vandalisme que s’instal·laran a la pista de les Escoles Velles. L’actual paviment que hi havia fins ara es va instal·lar fa més de 17 anys amb la construcció del pavelló. 
 
La inversió d’aquesta millora serà de 46.100 euros i el termini de muntatge finalitza la primera setmana del mes d’agost. L’equip de govern finançarà el cost total d’aquesta obra amb l’aportació econòmica de grans empreses, a canvi que aquestes puguin posar publicitat al pavelló. En aquests moments, ja s’ha tancat un acord amb una gran empresa i s’està a punt d’arribar-ne a d’altres tres. L’equip de govern preveu que, amb aquestes aportacions, el cost de la pista quedi pagat al 100% en els propers deu anys. 


Comentaris

envia el comentari