Catalunya Diari

Alcarràs millora els camins del municipi

Alcarràs millora els camins del municipi| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 El pressupost que es destina a aquesta actuació és de 300.000 euros, gairebé el triple que en l’anterior mandat, cosa que constata una vegada més que el sector agrari i ramader d’Alcarràs és una prioritat per a l’actual equip de Govern.
 
L’alcalde, Miquel Serra, ha assenyalat que la millora de camins té un efecte positiu immediat en el teixit econòmic del municipi, que se’n veu directament beneficiat atès que guanya en seguretat, comoditat i una millor connectivitat. Concretament, en el terme municipal d’Alcarràs, entre empreses agrícoles i ramaderes i pagesos, cal comptabilitzar-ne gairebé mig miler de censats.  
 
La campanya d’enguany inclourà també l’asfaltatge en calent del camí del Cap de la Vall, un de les més transitats i que necessitava, degut el deteriorament d’alguns dels seus trams, una actuació urgent. El pressupost que es destina a la reparació de camins prové dels ingressos de l’IBI rústic. De fet, el 60% del que s’obté a través d’aquest tribut es destina a la millora de camins del terme, ja que d’aquesta manera se’n beneficien directament els mateixos ciutadans que assumeixen aquesta taxa.  


Comentaris

envia el comentari