Catalunya Diari

Alcarràs millora la seguretat viària del tram urbà de la L-800, traspassat per la Generalitat al municipi

Alcarràs millora la seguretat vià ria del tram urbà de la L-800, traspassat per la Generalitat al municipi| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarrà s

L’Ajuntament d’Alcarràs ha iniciat aquest dimecres els treballs per col·locar noves mesures per tal de reduir la velocitat en el tram urbà de la L-800, l’Avinguda de Valmanya. Aquestes primeres mesures arriben després que la Generalitat traspassés aquest eix viari a l’Ajuntament, tal com havia sol·licitat l’actual equip de govern (ERC i PSC).

El tinent d’alcalde, Jaume Bernis, ha explicat que es tracta d’una primera mesura per donar resposta a una necessitat de regular el trànsit en un vial molt carregat de vehicles, molts d’aquests vehicles pesats, i també donar resposta a demandes veïnals. La mesura anirà acompanyada, en els mesos següents, de la instal·lació també d’un semàfor en un encreuament de carrers que reguli el pas de vianants i en millori així la seva seguretat.

A canvi d'aquest traspàs, un total de dos quilòmetres, la Generalitat s'ha compromès a construir una rotonda que donarà accés a la població des de la carretera de Vallmanya al nucli urbà.

D'altra banda, l'Ajuntament, conjuntament amb veïns de la localitat, continuarà exigint a les administracions competents la construcció de les rotondes d'accés a Alcarràs, venint per la N-II, punts molt conflictius i on hi ha hagut greus accidents.


Comentaris

envia el comentari