Catalunya Diari

Alcarràs mostrarà l’activitat als camps de fruiters des d’un globus aerostàtic amb vols 'captius'

Alcarràs mostrarà l’activitat als camps de fruiters des d’un globus aerostà tic amb vols 'captius'| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarrà s‘La Fruita des del Cel’, com s’ha anomenat a aquesta activitat organitzada per l’Ajuntament d’Alcarràs i que s’ha incorporat en els Camins de Fruita Dolça que aglutina el Consell Comarcal del Segrià, vol ser també un punt d’atracció per a un tipus de turisme interessat en els productes de proximitat, ja que, durant aquests dies, també es pot adquirir fruita fresca de màxima qualitat.

Els enlairaments es situaran al Pla de l’Alzina, un dels punts més alts del terme municipal d’Alcarràs, i des d’on es pot veure bona part dels camps de fruiters i d’altres conreus que hi ha al municipi, així com els municipis limítrofs i les principals indústries fructícoles.

Al globus hi haurà un ‘guia’ que explicarà els diferents punts d’interès que s’observen des del cel. Els vols costaran 4 euros pels adults i serà gratuït pels nens de fins a 10 anys. Cal apuntar-se abans al C.C.M. Lo Casino d’Alcarràs. El punt de trobada serà a les 8.30 hores a la Plaça de l’Església i, des d’allí, s’anirà al Pla de l’Alzina.

L’acte es complementarà amb una visita a la Casa de Montagut, on aquests dies hi ha una exposició dels Colons de Montagut i un tast de fruita fresca.

Cal recordar que aquest cap de setmana, la localitat també celebra un segon esdeveniment també per a la promoció de la fruita dolça, la cursa popular la Nectarina Atlètica.


Comentaris

envia el comentari