Catalunya Diari

Alcarràs obra aquest dissabte les piscines i manté els preus de l’any passat

Alcarràs obra aquest dissabte les piscines i manté els preus de l’any passat| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 Per aquest any es presenten algunes novetats, com per exemple l’arranjament del solar de l’aparcament que hi ha entre l’Escola del Saladar i les piscines. Així, s’ha pavimentat la zona i s’evitarà que s’aixequi la pols amb les molèsties pels banyistes que això provoca. També s’habilitaran nous espais d’ombra per als banyistes a l'interior de les piscines.
 
Les piscines d’Alcarràs utilitzen un sistema de cloració salina de l’aigua, evitant així el tractament amb clor. Aquest sistema natural de produir clor té moltes avantatges per a la qualitat de l’aigua i els banyistes, ja que, per exemple, s’evita l’olor a aquest producte i l’enrogiment dels ulls.
 
Entre les activitats programades, està previst que a partir de l'1 de juliol comencin els cursos de natació per a nens i adults (aquagym). També hi haurà natació per adults en horari nocturn per aquells que treballin durant el dia (21.00 hores). A més a més, les piscines es convertiran el 13 de juliol en l’escenari del Primer Open de Psicobloc, una modalitat de l’escaldada esportiva.


Comentaris

envia el comentari