Catalunya Diari

Alcarràs obre els horts socials a jubilats de la vila

Alcarràs obre els horts socials a jubilats de la vila| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarrà s



Fins a dia d’avui i en el seu primer any de funcionament els horts han estat destinats, bàsicament, a persones empadronades a la vila amb rendes baixes o aturats de llarga durada. Atès l’interès que desperta l’horticultura entre la ciutadania i principalment entre les persones ja jubilades, l’equip de govern ha decidit obrir una nova convocatòria de lloguer de parcel·les especialment per a persones jubilades empadronades a Alcarràs.

L'equip de govern va posar en marxa ara fa un any un total de 65 parcel·les d'horts socials municipals. En aquest gairebé primer any de funcionament ja se n'han adjudicat 31, la majoria a persones d'Alcarràs amb dificultats econòmiques. A més a més, 4 de les parcel·les es destinen per fer tallers, cursos d'horticultura, camps de treball i demostracions, tant pels usuaris com per públic, com poden ser els escolars. El preu de lloguer de la parcel·la és de 30 euros cada sis mesos, una quantitat molt baixa atenent a les finalitats d'aquests horts.

Els horts només estan destinats al consum propi, en cap cas a la venda. En el cas que es donin excedents en les collites, aquests es destinen al servei de repartiment d'aliments Lo Cistell.


Comentaris

envia el comentari