Catalunya Diari

Alcarràs omplirà d'activitats els caps de setmana d'estiu amb les Nits a la Fresca

Alcarràs omplirà d'activitats els caps de setmana d'estiu amb les Nits a la Fresca| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 

Alcarràs ja ho té tot a punt per iniciar un any més les Nits a la Fresca. I per fer-ho possible ha fixat pels mesos d'estiu un extens programa d'activitats per superar la calor durant els caps de setmana. Amb una trentena d'actes programats durant els mesos de juliol i agost per a petits i grans, la localitat vol omplir de gresca i color els diferents espais de la vila.

Entre les propostes organitzades destaca una sortida per anar a observar el cel acompanyats per astrònoms i una acampada nocturna, el dissabte 9 de juliol; la IV Nectarina Atlètica Fruits de Ponent, el dissabte 16 de juliol; la 3a Revetlla Bestial de Sant Jaume, el dia 22 de juliol; una sessió de cinema a la fresca, el divendres 29 de juliol; la nit d'havaneres amb el grup 'Aires del Segre', el dissabte 30 de juliol; i els partits d'airfoot bubble i els partits de solters contra casats, del diumenge 21 d'agost.
 
Els més petits també estan molt presents en la programació. Per ells, s'ha programat una tarda divertida fent bombolles de sabó gegants, el divendres 8 de juliol, a les 19.00 hores a la Plaça Arrabaleta; l'espectacle infantil 'El gran llibre de les històries imaginades de les tradicions', el divendres, 22 de juliol; i un espectacle sobre el cicle de la vida en clau de clown per a tots els públics, el divendres, 12 d'agost.
 
Una de les novetats de l'edició d'enguany són les Torrades a la Fresca, una iniciativa a la que es sumen diversos establiments de la vila, els quals oferiran les torrades més sorprenents durant els divendres i dissabtes dels mesos de  juliol i agost, a un preu popular: torrada i beguda, 7,5 euros.


Comentaris

envia el comentari