Catalunya Diari

Alcarràs organitza cicle d’activitats per a joves durant els caps de setmana d'estiu

Alcarràs organitza cicle d’activitats per a joves durant els caps de setmana d'estiu| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 El cicle de 'Mòoo Sessions' naix amb l’objectiu de cobrir l’oferta per a un col·lectiu, el dels joves, i que complementa les activitats de Nits a la Fresca, destinades, això sí, a un públic d’unes franges d’edat més grans.
 
Així doncs, les 'Mòoo Sessions' d’Alcarràs inclouran moltes arts i entreteniments: escacs a la fresca, un taller de circ amb acrobàcies nocturnes, tallers de Dj, de Bollywood o de Cóctels 0.0, una masterclass del ball de moda ‘Zumba’, el ‘Psicobloc’ a les piscines municipals, una exhibició de Dirttrack... I, com a actes destacats: la festa dels DJ’s de Flaix FM (per la Revetlla de Sant Joan); l’actuació del cantautor Cesc Freixas amb el grup local Enzuri, que l’acompanyarà per presentar el seu nou disc ‘Protesta’. I també, a l’acabar aquest concert, l’actuació de Lluís Fortuny, membre de la Companyia Elèctrica Dharma, que posarà en escena la seva nova proposta de projeccions, música electrònica i instruments en directe, tot això el dia 6 de Sstembre.
 
També, l’actuació del duet pop Mali Vanili amb ‘Espanya carinyo, lo nostre no funciona’, el 2 d’agost; o un taller d’instruments peculiars amb en Xavi Lozano, del programa  de TV3 ‘No mes les puc treure del cap’.  
 
‘Mòoo’ és una expressió verbal que acostumen a utilitzar els alcarrassins i alcarrassines com exclamació.


Comentaris

envia el comentari