Catalunya Diari

Alcarràs posa en marxa el servei de repartiment d’aliments ‘Lo Cistell’

Alcarràs posa en marxa el servei de repartiment d’aliments ‘Lo Cistell’| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 Aquest nou punt de distribució compta amb la col·laboració de Càritas i el Consell Comarcal del Segrià. D’ara en endavant tots tres organismes treballaran conjuntament per unificar el servei tant de recollida com de distribució d’aliments. El que es pretén amb aquest equipament és millorar l’assistència de cara a totes les famílies i usuaris que necessiten rebre aquest tipus d’ajudes, evitant així duplicitats i optimitzant els recursos.
 
L’acte d'inauguració ha consistit en una visita institucional en la qual l’alcalde d’Alcarràs i la primera tinent d’alcalde, Miquel Serra i Marina Forcada, respectivament, així com la regidora de Serveis Socials, Maite Codina, han explicat com funciona aquest nou equipament. A la visita hi ha assistit la subdelegada de Govern, Inma Manso; del president del Consell Comarcal, Pau Cabré; a més a més dels representants de Càritas, Creu Roja i de les empreses col·laboradores de la vila que contribueixen en la creació d’aquest servei.
 
'Lo Cistell' compta també amb l’ajuda d’una xarxa de voluntaris de la vila. Els serveis socials són els encarregats de determinar els usuaris que poden acollir-se al servei. Es tracta, principalment, de persones que a causa de la crisi, han perdut la seva feina i no poden fer front a les despeses bàsiques, entre aquestes l’alimentació.Comentaris

envia el comentari