Catalunya Diari

Alcarràs preveu finalitzar les obres de millora del camp de futbol a la propera tardor

Alcarràs preveu finalitzar les obres de millora del camp de futbol a la propera tardor| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 


L'Ajuntament d'Alcarràs va organitzar dijous passat una visita a les obres del camp de futbol, per a tots els regidors, amb l'assistència dels tècnics que les executen, per tal de poder explicar de primera mà com s'estan duent a terme els treballs i poder resoldre dubtes que poguessin sorgir. La previsió de finalització d'aquests treballs és per a la propera tardor.
 Les obres consisteixen en la millora de part de les instal·lacions d'aquest camp municipal, bàsicament de la part dels vestidors (ja executades en una primera fase i que han comportat la construcció de 4 vestidors nous) i ara amb l'habilitació d'oficines per a l'Escola de Futbol del Baix Segrià i un local social que farà funcions de bar només quan hi hagi activitat al recinte esportiu. 
 
El regidor d'Urbanisme, Santi Pelegrí, va explicar que els treballs han estat necessaris per tal de dotar d'uns serveis acords amb l'ús que actualment té el camp de futbol (només amb l'Escola de Futbol del Baix Segrià ja l'utilitzen més de 300 nens i nenes a la setmana). "Ara, amb nous vestidors i unes dutxes en condicions, així com oficines i un local social adaptem el camp a les necessitats actuals per tal de donar un millor servei de qualitat al futbol i altres activitats esportives que es duen a terme al camp, des de la base fins els equips superiors", va explicar. El pressupost destinat entre les dues fases ha estat d'uns 400.000 euros.
 
Les obres també proporcionaran algunes millores per a l'entorn urbà, com per exemple, unes grades que envolten el perímetre del local social i que podran ser utilitzades per a espectacles o actes oberts a la Plaça del Mercat. 


Comentaris

envia el comentari