Catalunya Diari

Alcarràs promociona els esmorzars saludables a les estades

Alcarràs promociona els esmorzars saludables a les estades| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 L'objectiu d'aquesta iniciativa és comptabilitzar el valor d’una dieta saludable amb la pràctica de l’esport, i fent-ho des d’edats infantils, quan és molt important inculcar aquest hàbit. Els més de vuitanta nens i nenes que participen en les estades tindran diàriament una peça de fruita, que cedeix ‘Fruits de Ponent’, gràcies a un conveni amb l’Ajuntament d’Alcarràs.
 
Les estades esportives han començat aquesta setmana i es perllongaran fins a finals del mes de juliol. Els nens i nenes que hi participen poden practicar diferents modalitats d’esports com futbol, basquet, handbol, tennis, tennis taula, jocs d’aigua, natació, bàdminton, beisbol, hípica, kin-ball, rocòdrom, ràdio control, jocs tradicionals, aeromodelisme, pesca... així com tallers i manualitats. Els nenes i nenes que hi participen van des de P5 fins a 6è de Primària. Els monitors encarregats de portar a terme les estades són d’Alcarràs.
 
En aquesta iniciativa també hi col·laboren la ‘Hípica d’Alcarràs’, l’Agrobotiga d’Alcarràs, l’Associació Nereu i l’Elèctrica Serosense. 


Comentaris

envia el comentari