Catalunya Diari

Alcarràs promocionarà la fruita amb rutes de passeig a cavall i enlairaments amb globus captiu

Alcarràs promocionarà la fruita amb rutes de passeig a cavall i enlairaments amb globus captiu| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 

L'Ajuntament d'Alcarràs, a través de la Regidoria de Patrimoni, organitza aquest diumenge, dia 12 de juny, la jornada 'Alcarràs en Fruit', una iniciativa per donar la benvinguda a la campanya de la fruita dolça i oferir als visitants una manera "diferent" de veure les finques de fruita dolça, tant abundants al seu terme municipal.

És per això que el consistori ha dissenyat un programa que consistirà en rebre una explicació del cicle de la fruita, però tenint l'oportunitat de fer-ho amb recorreguts dalt d'un carruatge de cavalls i/o amb enlairaments en globus captiu, des d'un punt elevat des d'on es visualitzarà gran part del terme municipal. També, amb un esmorzar de fruita fresca i sucs de fruita entre els fruiters.  
 
La regidoria de Patrimoni, Noèlia Díaz, ha volgut destacar que es tracta d'una activitat més organitzada durant l'any i relacionada amb la promoció del turisme de la fruita. També, per completar el cicle de la fruita, que comença amb la floració, properament amb la recollida i, finalment, amb el rebost, que ja se celebra a l'octubre amb una fira.
 
La jornada començarà a les 9.30 hores i es prolongarà fins a les 13.00 hores. Posteriorment, aquells que ho vulguin tindran l'oportunitat de compartir un dinar en un restaurant de la vila. La jornada compta amb la col·laboració de Fruits de Ponent Grup Cooperatiu i l'Associació d'Amics del Cavall.
 


Comentaris

envia el comentari