Catalunya Diari

Alcarràs rebaixa en un 50% la matrícula i la quota mensual de l’Escola Bressol per a les famílies nombroses

Alcarràs rebaixa en un 50% la matrícula i la quota mensual de l’Escola Bressol per a les famílies nombroses| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 

L’Ajuntament d’Alcarràs, a proposta de la Regidoria d’Ensenyament, ha rebaixat per aquest curs 2014-2015 la matrícula i la quota mensual de l’Escola Bressol Municipal (EBMA) en un 50% per a les famílies nombroses. La regidora d’aquesta àrea, Marina Forcada, ha explicat que es tracta d’una mesura que ha estat aprovada per unanimitat en el darrer ple municipal i que ajudarà a les famílies amb més de dos nens a suportar millor la càrrega econòmica d’aquest tipus de servei.

La bonificació no afecta, però, al menjador. L’EBMA d’Alcarràs oferirà aquest curs 74 places. 
 
Per una altra part, la Regidoria de Família i Serveis Socials oferirà, un any més, el servei ‘Minuts Menuts’, per tal que aquells pares i mares que vulguin fer gestions durant la setmana puguin deixar en mans de professionals per un espai de temps concret els seus infants. El servei començarà l’1 d’octubre. El temps màxim d’estada de l’infant serà de 3 hores continuades i de 2 dies per setmana. El servei vol oferir un temps de ‘respir’ a les famílies, dins d’un espai lúdic i de guarda de qualitat per als infants i llurs famílies. Les instal·lacions de l’Escola Bressol Municipal són el lloc on es porta a terme aquest servei.


Comentaris

envia el comentari