Catalunya Diari

Alcarràs redescobreix els paratges naturals de la llera del riu Segre amb una caminada sostenible

Alcarràs redescobreix els paratges naturals de la llera del riu Segre amb una caminada sostenible| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 La caminada, d’uns set quilòmetres i mig, ha servit per redescobrir un circuit natural que passa per la vora del riu Segre i que amaga part del patrimoni d’aquesta vila regada pel l'esmentat riu, com cabanes de volta típiques d’aquesta zona. La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alcarràs vol, amb aquesta iniciativa, posar en valor el paisatge alcarrassí i conscienciar a la ciutadania de la importància de practicar activitats saludables, com la de caminar. En aquest sentit, la ruta feta aquest diumenge ha comportat un treball previ de neteja del camí i senyalització del mateix, a càrrec de la Brigada Municipal.
 
Els actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible continuaran aquesta setmana amb l’aprovació de la moció per adherir-se a la Carta Internacional pel Caminar, que comporta l'execució, per part de l'Ajuntament, d'iniciatives que promoguin la mobilitat sostenible. També, de cara al cap de setmana vinent, està prevista una ruta en bicicleta pel terme municipal d’Alcarràs, un dels més extensos del Segrià.


Comentaris

envia el comentari