Catalunya Diari

Alcarràs redueix en l'últim any un 42,9% les detencions

Alcarràs redueix en l'últim any un 42,9% les detencions| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 

Alcarràs ha reduït en l'últim any les detencions registrades a la vila. Concretament, aquest dada ha disminuït un 42,9%. Pel que fa als delictes, des del mes d'abril de l'any 2014 al mes de març de 2015 s'han reduït un 5,5%, mentre que els robatoris amb força contra el patrimoni han disminuït un 13,8%.

Gràcies, segons ha explicat aquest dimecres l'alcalde de la localitat, Miquel Serra, després de la Junta de Seguretat, "a la implicació de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra, així com del suport dels propis veïns". No obstant, és conscient que s'ha de seguir treballant per continuar millorant les dades aconseguides en els darrers mesos. I en aquest sentit, ha avançat que des de l'Ajuntament s'invertiran tots els recursos econòmics i logístics possibles per a que així sigui.
 
El delegat del Govern a Lleida, Ramón Farré, qui ha acompanyat a l'alcalde durant la Junta de Seguretat, la última de la legislatura, ha volgut ressaltar dos dades rellevants: "A Alcarràs no s'ha registrat en l'últim any cap robatori amb violència a l'interior de domicili, ni cap robatori amb intimidació en establiments de la vila". Uns fets que constaten que la localitat és "un municipi segur que millora any rere any els indicadors en matèria de seguretat".
 
Serra també ha explicat durant la reunió que l'Ajuntament ja té instal·lades la majoria de les càmeres de seguretat que té previst posar en marxa en l'àmbit rural, a l'espera de que el Departament d'Interior autoritzi la posada en funcionament. L'objectiu d'aquests aparells és oferir més seguretat al camp i donar més garanties als empresaris que es dediquen al món rural. 


Comentaris

envia el comentari