Catalunya Diari

Alcoletge inicia avui la seva festa major

Alcoletge inicia avui la seva festa major| Redacció - Fotografia: http://www.poblescatalunya.com

 Entre els actes programats, destaquen: per als infants, els tallers de manualitats i maquillatge relacionat amb el circ, l’espectacle de clown 'El Ron i la Marianel·la' i l’animació musical 'Els cuiners', de la companyia Sac Espectacles. També destaca l’espectacle de màstil per a tots els públics 'L’home que perdia els botons', a càrrec de la companyia Circ Pànic.
 
Per als joves, l’Associació Alcoletge Jove ha organitzat concert amb el grup local Bolavà, integrat per alumnes de l’Escola Municipal de Música d’Alcoletge 'Julià Carbonell', el grup Tremendos, i els dj’s Mambo Mambo i Gomez.
 
I per a totes les edats hi ha diferents esdeveniments esportius: bitlles, futbol i I campionat d’Escacs Vila d’Alcoletge.
 
Altres activitats
La festa també té el seu apunt cultural amb l’exposició Rodenas Esculturas a la Sala d’Exposicions d’Alcoletge, ballada de sardanes i el concert de tarda a càrrec de l’Orquestra Costa Brava. Per als més balladors, destaca la sessió de ball de nit de dissabte amb l’Orquestra Costa Brava.
 
Diumenge a la tarda es farà la LXVI Festa de la Cassola. Tot seguit sessió de ball amb Trio Habana, i tirada de cordes per colles i 'cucanya'. Finalment, per acabar la festa, hi haurà correfocs i fi de festa amb els Diables d’Alcarràs.
 
En aquesta Festa Major, com en els darrers anys, s’ha continuat amb una política de contenció de despeses però potenciant la qualitat de les principals actuacions. Tot i que el més important perquè la Festa sigui lluïda és la participació dels veïns i veïnes d’Alcoletge, per això des del Consistori animen a la població a gaudir de tots els actes programats per la Regidoria de Festes amb la col·laboració de diferents entitats associatives del municipi.


Comentaris

envia el comentari