Catalunya Diari

Alcoletge, preparat per iniciar el Festival Buuuf!!!!

Alcoletge, preparat per iniciar el Festival Buuuf!!!!| Redacció - Fotografia: http://www.martademarte.com/

El Festival Buuuf!!!!, el festival de pallassos i bufons 'a la gorra', ja és aquí. Alcoletge ja ho té tot a punt per acollir tres dies d'espectacles i diversió per a totes les edats, on hi participaran més de 40 voluntaris de Lleida i de la pròpia localitat, que faran possible la realització d'aquesta iniciativa.

El certamen arrenca aquest mateix divendres, a les 18.45 hores i s'allargarà fins diumenge al migdia. Una de les actuacions a destacar durant el primer dia de representacions es la Moncho Borrajo, qui delitarà als assistents amb el seu humor a l'Espai Pavelló a partir de les 23.00 hores.

Les persones que s'atansin fins a Alcoletge per gaudir d'aquest festival trobaran Punts d'Informació amb els díptics de la programació als mateixos espais de representació i davant de l'Ajuntament d'Alcoletge. A més, en aquest mateix punt, podran resoldre els dubtes que tinguin en relació al Buuuf!!! i comprar samarretes, xapes i nassos del festival.

En cas de pluja, l'organització ha decidit no suspendre les actuacions, sinó que comunicarà in situ els espais alternatius de representació a la seva pàgina de Facebook, l'eina de comunicació utilitzada pel festival.


Cal recordar que aquest no és festival com la resta. És un festival 'a la gorra', és a dir, que compta amb l'entrada gratuïta a tots els espectacles, però que a l'acabar l'actuació cada companyia passarà la gorra per a que el públic assistent faci el seu donatiu.Comentaris

envia el comentari