Catalunya Diari

Alcoletge s'omplirà de pallassos i bufons del 24 al 26 d'abril

Alcoletge s'omplirà de pallassos i bufons del 24 al 26 d'abril| Redacció - Fotografia: Buuuf!!! Alcoletge

 

Els carrers i les places d'Alcoletge acolliran el cap de setmana del 24 al 26 d'abril el Buuuf!!!!, un festival de pallassos i bufons 'a la gorra', un esdeveniment que reunirà un total de 10 artistes (locals, catalans i nacionals), que actuaran en quatre espais diferent durant els tres dies, oferint al públic un total de vint actuacions.

Tots els espectacles seran gratuïts, però això sí: es passarà la gorra! Un dels signes d'identitat del festival. Fins al moment s'han confirmat vuit dels deu artistes participants: Cia. Filigranes, Jean Philippe Kikolas, Anna Montserrat, Cia. Paiaios, Mag Nani, Jam El Gran Rufus i Txus Blues&José Bluefingers.
 
Les actuacions d'aquests artistes es sumen a l'espectacle inaugural que es durà a terme el divendres nit, que per ara serà una sorpresa.
 
La principal novetat d’aquesta edició del Buuuf!!!, que es celebrarà des del divendres dia 24 a les 18.45 hores fins diumenge 26 a la tarda, ha estat vincular-se a Alcoletge, cercant la col·laboració i implicació dels seus veïns, comerciants i empresaris en la producció i realització del festival. A més, s'ha ampliat la durada del certamen: d'un a tres dies.
 
Finançament mixt
El festival continua apostant pel finançament mixt del caixet dels artistes cobrint una part d’aquest, en concepte de despeses de desplaçament i dietes, i la resta, cobrint-la el públic, que decideix si fa o no fa una aportació econòmica a allò vist i gaudit i, la quantitat aportada, el que coneixem com a ‘passar la gorra’.
 
'Buuuf!!!' és una iniciativa per a tots, entranyable i familiar. Els espectadors que visitin Alcoletge durant aquests dies no solament es trobaran representacions teatrals, sinó que també s'han programat diverses activitats paral·leles, com tallers formatius, videoteca i un mercat firaire. A més, de punts de venda de merchandising del festival, on es vendran samarretes, xapes i nassos de pallasso.Comentaris

envia el comentari