Catalunya Diari

Alegria desfermada al Bar Sílvia de Mollerussa on s'han venut 200 dècims d'un cinquè

Alegria desfermada al Bar Sílvia de Mollerussa on s'han venut 200 dècims d'un cinquè| Text i fotografia: ACN

Passaven pocs minuts de la una de la tarda quan els Nens de Sant Ildefons han cantat el penúltim cinquè de la Rifa de Nadal que encara faltava per sortir, el 68.981, i ha estat aleshores quan l'alegria s'ha desfermat al Bar Sílvia de Mollerussa, on s'han venut íntegrament 200 dècims d'aquest número.

Els altres 100 s'han venut des de finestreta a l'administració número 2 La Perla d'Or, que tant sols està situada a 20 metres del bar, per tant, molts veïns d'aquest barri mollerussenc de l'entorn del carrer Arbeca s'han repartit 1.800.000 euros. A mesura que passaven els minuts s'anaven sumant molts dels premiats al carrer, davant del bar i de seguida ha començat a córrer el cava, els crits d'alegria, les cançons i els clàxons dels cotxes han començat a sonar. És la primera vegada que aquesta administració reparteix un premi com aquest.

Tot i ser el premi de menor categoria, amb 6.000 euros per dècim menys el que es queda l'Estat, l'alegria s'ha desfermat al Bar Sílvia de Mollerussa quan ha sortit el número 68.981, una combinació que segons la propietària del local, Sílvia Capdevila, va ser escollida a dit només amb la referència que ella és nascuda l'any 1981 i li agradava perquè acabava igual. Capdevila s'ha mostrat ''super contenta'' per la pluja de diners que ha repartit entre els seus clients, ja que és la primera vegada que li passa i tots ells són gent treballadora, ''que fa torns a la feina'', i els diners els aniran molt bé.

En la mateixa línia ha parlat el responsable de l'administració La Perla d'Or, Jaume Roig, que tres anys després de quedar-se amb el negoci és la primera vegada que reparteix un premi d'aquesta magnitud. Tot i que la majoria de dècims s'han venut al bar, un centenar els ha despatxat ell des de finestreta i s'ha mostrat molt satisfet perquè els diners han caigut en un barri molt ''treballador, humil i necessitat'' de la capital del Pla d'Urgell.

Un altre dels premiats ha estat en Juan Ramon Giménez, que és paradista de mercat ambulant i li ha faltat temps per desmuntar la parada que tenia muntada al mercat dels dijous del Camp d'Esports de Lleida per anar a corre cuita al Bar Sílvia de Mollerussa per celebrar la fortuna.

Per la seva part, la Pepita Molló, que regenta un negoci de pinsos per animals i complements al mateix barri, també s'ha mostrat eufòrica per haver comprat dos dècims d'aquest cinquè. Ha assegurat, que un el van comprar tot just dimecres al vespre, pensant en els seus dos fills, que ara se'l repartiran.


Comentaris

envia el comentari