Catalunya Diari

Alerta per risc de tempestes fortes aquest dimarts a Lleida

Alerta per risc de tempestes fortes aquest dimarts a Lleida| EP - Fotografia: Laura Biela

 Els cels estaran entre ennuvolats i molt ennuvolats a l'extrem nord de la Península, amb probabilitat de pluges febles; a més, es desenvoluparan alguns intervals ennuvolats al quadrant nord-est que podran descarregar alguns xàfecs i tempestes localment moderats. 
 
Per contra, tant a Balears com a la resta de la Península predominaran els cels poc ennuvolats, llevat de Canàries, on estarà ennuvolat al nord de les illes, i en l'oest d'Andalusia, on podran desenvolupar alguns intervals al llarg de la matinada. 
 
Pel que fa a les temperatures diürnes, aquestes experimentaran un ascens de lleuger a moderat en la meitat sud de la costa mediterrània i un descens en la meitat nord-oest de la Península que serà més intens cap a l'est del Cantàbric i en l'Alt Ebre, amb caigudes de fins a 8 graus. 
 
D'altra banda, les temperatures nocturnes també mostraran un descens de lleuger a moderat al terç oriental de la Península. 


Comentaris
Josep M. Renye
Per lo que veig agafeu el tems de la "agencia estatal de metereologia", no seria mes profitos fer servir el Meteocat que nomes que siga per proximitat l'encerta mes?

envia el comentari