Catalunya Diari

Alguns ajuntaments de Ponent obriran les portes el 6-D

Alguns ajuntaments de Ponent obriran les portes el 6-D| ACN - Fotografia: Casas Rurales Lleida

Diversos ajuntaments lleidatans obriran les seves portes aquest dimarts, 6 de desembre, Dia de la Constitució, tot i que en alguns casos, els regidors de partits sobiranistes treballaran, però els ajuntaments no estaran oberts. També se celebraran actes solidaris per tot el territori seguint les recomanacions de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).

A Lleida ciutat, els tres regidors d'ERC i els dos de la Crida-CUP aniran a treballar com un ''dia laborable normal'' aquest 6-D. Per la seva part el grup municipal del Partit Demòcrata i Unió a l'Ajuntament ha decidit aprofitar el 6D per fer una jornada de portes obertes i ha convidat la ciutadania a visitar les dependències municipals de la formació per establir un contacte directe amb els regidors.

D'altra banda, a Juneda, a les Garrigues, on governa el PDECAT, l'Ajuntament estarà obert de 09.00 a 13.00 hores per fer un recapte d'aliments en favor de Càrites Parroquial i un esmorzar popular. A més, a les 12.00 hores es llegirà un manifest reivindicant els drets nacionals de Catalunya i el ''bloqueig que la Constitució Espanyola suposa en l'avanç nacional i social del país''.

A Linyola, al Pla d'Urgell, on el passat 12 d'octubre l'Ajuntament governat per ERC va treballar amb normalitat amb la pràctica totalitat de la plantilla de funcionaris, aquest 6-D s'aprofitarà per treballar en les tasques de preparació del pessebre vivent de la població i també es farà un esmorzar popular però les dependències municipals no comptaran amb treballadors públics operatius. També al Pla d'Urgell Ajuntament de Bell-lloc obrirà per atendre els veïns a l'Ajuntament, on hi haurà l'equip de govern, independents afins a ERC.

Finalment, a Soriguera, al Pallars Sobirà, l'únic municipi de la demarcació de Lleida on governa la CUP, l'Ajuntament obrirà les portes i l'atenció al públic serà com la d'un dia laboral normal, de 9.00 a 14.00 hores. L'alcalde de la població, Xavier Pedemonte, i alguns dels regidors de l'equip de govern seran els encarregats d'obrir les portes del consistori i atendre als ciutadans.


Comentaris

envia el comentari