Catalunya Diari

Almacelles, Almenar i Montcortés, de festa major

Almacelles, Almenar i Montcortés, de festa major| Redacció - Fotografia: http://locarranquer.blogspot.com/

 

Diversos municipis de la província de Lleida celebren aquests dies la seva festa major. És el cas d'Almacelles, Almenar i Montcortès, entre d'altres localitats, que ja ho tenen tot preparat per gaudir d'uns dies de festa i música tots junts.

  

A Almacelles, les activitats s'iniciaran el divendres 20 de setembre amb el tradicional i solemne repic de campanes. Durant 5 dies, fins al proper dia 24, l'Ajuntament ha programat activitats per a totes les edats i gustos, que podreu trobar incloses en el programa d'activitats. La festa finalitzarà el dia 24 amb el tradicional castell de focs d'artifici, que es podrà seguir des de la Plaça de les Llums, l'Obelisc o des del mateix parc.

  

 

  

Almenar iniciarà la celebració aquest dijous amb el BiciCrucis, una ruta nocturna en bicicleta per diferents punts del municipi. El dia següent està prevista que es dugui a terme la tradicional cercavila amb els grallers i l'actuació de Mondo Loco. Dissabte es proclamaran les pubilles i hereus i es presentaran els equips de futbol per aquesta nova temporada. Si voleu conèixer la resta d'activitats que ha programat la localitat pels altres dies no us perdeu el programa complet d'activitats.

  

 

  

Per la seva banda, a Montcortès la festa serà els dies 20, 21 i 22 de setembre. Divendres a la nit, a les 00.00, actuarà la Vallanesa. Dissabte, 21 de setembre, el municipi organitzarà el tradicional sopar de germanor (cal treure tiquet abans del dimecres 18) i seguidament, a les 00.00 hores, hi haurà ball a càrrec de l'orquestra Tio Pere Costa. La festa continuarà amb la discomòbil Dj Patxi. Finalment, diumenge, a les 12.00 hores, la localitat celebrarà la missa solemne en honor a Sant Miquel; a les 13.00 hores hi haurà vermut a la Plaça Major i a les 14.00 hores es realitzarà una visita guiada a l'església, mentre es desmunta la carpa de la festa. (programa d'activitats)

Comentaris

envia el comentari