Catalunya Diari

Almacelles celebra la quarta edició de la Fira de la Il·lustració

Almacelles celebra la quarta edició de la Fira de la Il·lustració| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Almacelles

 

Almacelles es vesteix aquest cap de setmana, els dies 2 i 3 de juliol,  del segle XVIII per celebrar la IV Fira de la Il·lustració. Enguany s'amplia l'oferta cultural gratuïta per tots els assistents amb espectacles de titelles, animació al carrer, malabaristes, concerts de música celta i de versions, projeccions, vídeos, exposició de bonsais, d'eines antigues i un mercat artesanal, entre d'altres propostes. 

La fira obrirà les seves portes el dissabte a les 10.00 hores i romandrà oberta fins al migdia amb actuacions de titelles, animació al carrer, vermut a la plaça de la vila, exposicions... Al migdia els restaurants de la vila oferiran menús especials de la Il·lustració a bons preus. A la tarda es tornarà a obrir a les 19.00 hores amb un seguit d'activitats com concerts, malabaristes, projeccions... Fins ben tard!
 
Diumenge, dia 3 de juliol, la fira obrirà portes a les 10.00 hores i fins al migdia, amb actuacions variades com les dels abanderats i rues pel mercat. I a la tarda també hi haurà activitats a partir de les 19.00 hores.
 
Almacelles celebra aquesta fira per commemorar els seus orígens, ja que la vila es va edificar al segle XVIII sota la influència de la Il·lustració, fent d'Almacelles un poble reticular amb carrers rectes i simètrics. 


Comentaris

envia el comentari