Catalunya Diari

Almacelles dóna a conèixer el seu teixit comercial i de serveis de la vila

Almacelles dóna a conèixer el seu teixit comercial i de serveis de la vila| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Almacelles

 

Almacelles celebra aquest cap de setmana la tercera edició de Mostralmacelles, una iniciativa per donar a conèixer el teixit comercial i de serveis de la vila. Aquesta activitat es durà a terme a la Sala Polivalent i en un tram de la Rambla de la Generalitat de la localitat.

La mostra comptarà amb uns 30 estands a l’interior de la Sala Polivalent, amb una representació dels diferents productes i serveis que hom pot trobar en el comerç almacellenc i una exposició de vehicles a la Rambla de la Generalitat, per part de diferents concessionaris de la població.
 
Mostralmacelles, que és el nom d’aquest certament, obrirà les seves portes el dissabte dia 18 d’abril de les 10.00 hores i es podrà visitar fins a les 14.00 hores o bé de 16.30 a 20.30 hores. El diumenge ho farà de 09.30 a les 20.30 hores.
 
A més dels expositors presents en aquesta mostra, hi haurà tallers de maquillatge, d’elaboració de pa, desfilades de moda, tallers florals, degustacions diverses i l’actuació de la cantant almacellenca Elisabet del Moral. 
 
El principal motiu d’aquesta mostra és potenciar el consum intern de la població d’Almacelles, mostrar la diversitat del comerç almacellenc i donar a conèixer tot el potencial de la vila a les poblacions veïnes i de l’entorn.
 
Mostralmacelles està organitzada per la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Almacelles, la Unió de Comerciants i Serveis d’Almacelles (UCSA) i compta amb la col·laboració del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.Comentaris

envia el comentari