Catalunya Diari

Almacelles Lliure denuncia l'estat "deplorable" de la gespa de tot el recinte de les piscines

Almacelles Lliure denuncia l'estat "deplorable" de la gespa de tot el recinte de les piscines| Redacció - Fotografia: Almacelles Lliure

 

Almacelles Lliure ha denunciat aquest dissabte l'estat "deplorable" de la gespa del recinte de les piscines de la localitat. Asseguren que hi ha gran part de la zona enjardinada de les tres piscines que està "en molt mal estat o, fins i tot, en lloc d'herba hi ha terra i fang".

L'últim ple es va donar compte del Decret d'Alcaldia que adjudicava a una empresa privada, "per urgència i sense concurs públic", el manteniment de les piscines per un import que superava els 42.000 euros. "Una empresa privada que explotarà i obtindrà beneficis del servei durant aquests mesos d'estiu i que després, amb diners públics haurem de solucionar les deficiències", apunten des de la formació.
 
I afegeixen: "El manteniment de les piscines i de la gespa sobretot, hauria de ser un manteniment que es dugués a terme durant tot l'any i no només els mesos d'estiu, ja que l'herba és delicada i requereix de molts tractaments en climes tan extrems com el que tenim a Almacelles".
 
Des d'Almacelles Lliure recorden que anys enrere aquest manteniment el feia un treballador de la brigada que es dedicava tot l'any a treballar al recinte de les piscines i llavors l'estat de la gespa i les instal·lacions en general era molt millor que ara.


Comentaris

envia el comentari