Catalunya Diari

Alpicat convoca una borsa de treball per al monitoratge de les estades de lleure

Alpicat convoca una borsa de treball per al monitoratge de les estades de lleure| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alpicat

 

L'Ajuntament d’Alpicat organitzarà per 12è any consecutiu unes estades de lleure, per a infants i joves de 6 a 15 anys. Per tal de triar les persones que durant les quatre setmanes del juliol vinent estaran al capdavant de les activitats, s’han convocat uns processos de selecció, als quals tothom que hi estigui interessat podrà presentar-s’hi abans del 15 d’abril de 2016. 

El sistema de selecció serà mitjançant un concurs de mèrits i una entrevista personal, motiu pel qual tots els interessats han de presentar el currículum i el full d’autobaremació degudament emplenat. Les sol·licituds es podran fer arribar a l’Ajuntament, abans del 15 d’abril, ja sigui presencialment, a les oficines, de les 8.30 a les 14.00 hores, o bé mitjançant el correu electrònic [email protected]. La valoració dels currículums per part de la comissió qualificadora es farà el 26 d’abril de 2016 i es publicaran les llistes de persones seleccionades el 9 de maig.
 
La creació d’aquesta borsa de treball temporal de premonitors/es va adreçada a persones que estiguin en possessió del títol o estar en condicions d’obtenir-lo d'ESO, Graduat Escolar, FPI o equivalent, a més d’estar en possessió del títol de premonitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil (Brúixola), curs CIATE o Cicle mitjà de conducció d’activitats físicoesportives en el medi natural. Pel que fa a l’experiència professional, es tindrà en compte haver participat com a voluntariat en el lleure en alguna organització i/o organisme públic, així com la participació, com a premonitor/a, en activitats de clubs i entitats esportives. És obligatori disposar del certificat negatiu del Registre central de Delinqüents Sexuals.
 


Comentaris
Gerard Oró Rodriguez
Hola soc monitor amb el titol en educacio en lleire i amb el titol de curs bruicola porto 3 anys de experiencia en curs de esplai setmanal i vaig entrenar a un equip de baminton durant la epoca de la Eso 2009 2013m tinc la suficient experiencia crec com per dirigir o ajudar a portar unes estades ee lleure . Ja enviare el curriculum al correu de l'ajujtanent de alpicat!\r\n\r\n

envia el comentari