Catalunya Diari

Alpicat iniciarà al mes de setembre el desplegament de fibra òptica per tot el municipi

Alpicat iniciarà al mes de setembre el desplegament de fibra òptica per tot el municipi| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alpicat

 

Alpicat iniciarà a partir del mes de setembre el cablejat amb fibra òptica a la localitat. L’operadora AdamoTelecom i l’Ajuntament han arribat a un acord per fer possible aquesta actuació, que proporcionarà servei a 2.300 llars i que situarà Alpicat com una dels pocs pobles de la demarcació lleidatana amb cobertura de fibra òptica en tot el municipi.

El conseller delegat d’Adamo, Xavier Viladegut, ha explicat que Adamo va ser la primera operadora en desplegar fibra òptica a Lleida, i que actualment ja ofereixen servei a la capital del Segrià, Torrefarrera, Cervera i als polígons industrials de Torrefarrera, Tàrrega, Entrevies i dels Frares, entre d’altres indrets. L’acord amb Alpicat ha estat considerat per Adamo com “una opció interessant pel fet de comptar amb una població jove i amb una elevada demanda”.
 
Així, a partir del mes de setembre, l’empresa de telecomunicacions Adamo iniciarà el desplegament de xarxa de fibra òptica començant pel nucli d’Alpicat. Viladegut ha destacat que a finals de setembre ja es podrien beneficiar de la fibra òptica els primers clients. Gràcies a aquesta actuació, els veïns que hi estiguin interessats podran gaudir de l’Internet més ràpid del país –a una velocitat de 1.000 Mb de descàrrega i 200 Mb de pujada– a un preu molt competitiu. El servei inclourà, a més, atenció al client a través de personal altament qualificat. 
 
Això suposarà un salt qualitatiu en la capacitat i velocitat d’accés a Internet a totes les llars i les empreses del poble, servei clau pel desenvolupament personal, social i empresarial de la zona i dels seus habitants. En aquest sentit, el conseller delegat d’Adamo ha precisat que la seva firma ha de competir amb operadores molt més grans, però que ofereix el valor afegit de comptar “amb el millor accés a Internet de tot l’Estat espanyol, amb 1.000 megues, que no admet comparació amb cap altra operadora”. 
 
Adamo té previst finalitzar els treballs d’estesa del cablejat de fibra òptica durant el primer trimestre de l’any vinent. Per al desplegament, ha comentat Viladegut, s’utilitzaran “infraestructures ja existents”, de manera que “l’impacte de les obres serà mínim”.
 
Tots els interessats a contractar els serveis d’Adamo, podran trobar més informació a www.adamo.eso contactar directament amb el telèfon 900 828 800. També es podrà contactar amb Adamo a través de Facebook i Twitter.


Comentaris

envia el comentari