Catalunya Diari

Alpicat millora el Carrer Raimat de la localitat

Alpicat millora el Carrer Raimat de la localitat| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alpicat

L’Ajuntament d’Alpicat ha iniciat la millora de la reordenació viària del nucli urbà de la localitat, una mesura que suposarà una major seguretat pels vianants, l’increment de places d’aparcaments i la fluïdesa del trànsit rodat.

En aquesta línia d’actuació, la Junta de Govern Local va aprovar inicialment el projecte de millora del carrer Raimat amb la cruïlla de Mossèn Cinto Verdaguer (actualment, en exposició pública), que permetrà incrementar la seguretat viària en un dels punts més problemàtics de la població on es registren freqüents incidències.

El carrer Raimat comunica el nucli principal de la població amb la zona de més densitat d’urbanitzacions (Buenos Aires, Pla de la Cerdera, La Miranda, Terra Baixa, Les Bruixes) i suporta una important concurrència de trànsit, aspecte que es veu incrementat en hores punta per l’afluència de circulació procedent de les zones escolars.

El projecte preveu un increment important de la zona destinada a vianants i enjardinada, amb limitació de velocitat mitjançant la creació d’una zona elevada en tot l’espai de risc i les corresponents senyalitzacions, tot això atenent les nombroses peticions que els ciutadans han manifestat.


Comentaris

envia el comentari