Catalunya Diari

Alpicat obre el monumental pessebre de les famílies Bagué-Masanés i Ribau-París

Alpicat obre el monumental pessebre de les famílies Bagué-Masanés i Ribau-París| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alpicat

 

Alpicat acull un any més una de les exposicions pessebristes més espectaculars que es poden veure a les comarques de Ponent, la que organitzen les famílies Bagué-Masanés i Ribau-París amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat.

Aquesta construcció monumental ja fa anys que s’aixeca a Alpicat durant les festes nadalenques, concretament en un magatzem particular del número 35 del carrer de Mossèn Cinto, al xamfrà amb el carrer de Joaquim Costa. Està format per més de 350 figures estàtiques i una setantena de figures en moviment, amb un riu de 7 metres i els efectes especials del dia i la nit, trons, llamps, pluja, neu i mil i un detalls més. 
 
Al llarg d’aquesta setmana, el pessebre ja ha rebut la visita de diferents escolars d’Alpicat, així com de l’alcalde, Joan Gilart, que va estar acompanyat per diferents regidors de l’Ajuntament. Gilart va felicitar les dos famílies per una iniciativa que ja fa anys que es du a terme i va destacar l’espectacularitat de la construcció. 
 
Durant aquestes festes, el pessebre es podrà visitar en tres jornades diferents: la primera, dissabte vinent, 19 de desembre; la segona, el diumenge 27; i la darrera, el dissabte 2 de gener. 
 
En tots els casos, les visites són de 18.00 a 21.00 hores, encara que es poden concertar visites per a grups de més de cinc persones en diferents horaris contactant amb dos dels seus responsables: Josep Maria (669 511 279) i Sisco (626 499 045). L’entrada és gratuïta i només cal fer una aportació voluntària.


Comentaris

envia el comentari