Catalunya Diari

Alpicat organitza dins el Carnaval el quart Concurs de Carrosses i Comparses

Alpicat organitza dins el Carnaval el quart Concurs de Carrosses i Comparses| Redacció - Fotografia: http://blocs.xtec.cat/

 

El Carnaval 2015 d’Alpicat ja va prenent forma. Un dels actes principals serà la quarta edició del Concurs de Carrosses i Comparses, que compta amb l’organització de l’Ajuntament i de la Regidoria de Joventut. 

La normativa del concurs contempla que tant les carrosses com les comparses hauran d’estar formades per un mínim de 10 integrants. La concentració de tots els participants serà al carrer de Sant Sebastià (entre la plaça Paretetes i l’avinguda del Parc), de les 17.00 a les 17.30 hores. A tots els inscrits se’ls assignarà un número de participació que hauran de portar en un lloc ben visible durant tota la rua, i que recollirà el representant, el mateix dia, al lloc de concentració de 17.00 a 17.30 hores. L’Ajuntament farà entrega d’un sac de confeti a cada carrossa i/o comparsa. La sortida està prevista des d’aquest punt a les 17.45 hores.
 
De 17.00 a 17.30 hores, el jurat farà una primera valoració de les disfresses i també comptarà tots els components dels diferents col·lectius. Les disfresses també es valoraran durant tot el recorregut. El jurat tindrà en compte en les seves valoracions l’originalitat de la disfressa, la dificultat en la confecció i la gresca.
 
Quant a la desfilada final, es desenvoluparà al Passeig del Parc (davant la porta lateral d’accés al col·legi Dr. Serés). Allí desfilaran tots els participants de la rua i es farà la valoració global per part del jurat de les carrosses i comparses inscrites.
 
Pel que fa als premis, en la categoria de carrosses hi haurà un primer premi de 210 euros, un segon de 150 euros i un tercer premi de 50 euros. En la categoria de comparses hi haurà un primer i únic premi de 50 euros. Tots els premis econòmics s’entregaran mitjançant vals de compra que únicament es podran bescanviar en comerços adscrits d’Alpicat. 


Comentaris

envia el comentari