Catalunya Diari

Alpicat programa 14 espectacles de circ, tots ells gratuïts, aquest cap de setmana

Alpicat programa 14 espectacles de circ, tots ells gratuïts, aquest cap de setmana| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alpicat

 

Alpicat esdevindrà aquest cap de setmana la capital catalana del circ amb la celebració de la segona edició de la Fira Circ Picat. El certamen és el primer festival de circ de la província i representa una clara aposta per promocionar aquesta disciplina artística, que arribarà a Alpicat amb 14 espectacles, tots ells gratuïts.

Els actes s’iniciaran el dissabte 27, d’11.30 a 13.30 hores, a la Plaça dels Països Catalans, on s’oferiran tallers de circ amb Pinzellades de Circ d’Improvisto’s Krusty Show, i a les 12.30 hores, a la plaça de La Unió, amb l’espectacle 'Un pallasso agosarat', de l’artista lleidatà Lo Biel, que inaugurarà el certamen. 
 
A la tarda, a la plaça de La Unió es representarà 'Pirates de circ', de Tot Circ; també l’espectacle itinerant 'Tandarica Circus', de Passabarret. A la plaça dels Països Catalans s’oferirà 'Cabaret Elegance', d’Elegants, i la plaça de la Natura acollirà a la nit 'Éssers de llum', d’Improvisto’s Krusty Show.
 
Pel diumenge 28, els actes previstos són els tallers de circ d’Improvisto’s Krusty Show, a la plaça dels Països Catalans; 'Beatboc Circ', del mateix grup, a la sala La Unió; 'Salsa', de Vola qui Vol, a la plaça dels Països Catalans; l’espectacle itinerant 'La Cirquesta', d’Improvisto’s Krusty Show; 'Do Not Disturb', de Vaiven Circo, a la sala La Unió; i 'Magia de Thot', d’Alas Circo Teatro, a la sala La Unió.
 
Seran, doncs, 14 espectacles a càrrec de les companyies catalanes Lo Biel, Tot Circ, Passabarret, Elegants, Vola qui Vol i Improvisto’s Krusty Show, i les andaluses Vaiven Circo i Alas Circo Teatro. Paral·lelament se celebrarà un concurs de fotografia, a més d’una fira d’artesania i un concert nocturn.
 
La Fira Circ Picat està organitzada per l’Ajuntament d’Alpicat, amb la direcció artística de la companyia de circ Improvisto's Krusty Show, i la col·laboració de la Diputació de Lleida, la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal del Segrià.


Comentaris

envia el comentari