Catalunya Diari

Alpicat s'omple d'activitats per la Festa Major

Alpicat s'omple d'activitats per la Festa Major| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alpicat

 

La Festa Major d’Alpicat 2015 continua endavant i aquest dissabte ofereix un menú molt variat i complet ple d’activitats, amb esports, espectacles, la festa de l’aigua Splash, música i una gimcana. El dia ha començat amb una jornada de portes obertes a l’exposició del MAAP i amb una pedalada popular, seguida d’un espectacle a càrrec d’Improvisto’s Krusty Show. 

La tarda inclourà visites guiades al Molí de l’Oli de ca l’Agustí i una festa de l’aigua Splash al carrer de Pompeu Fabra, així com la gimcana de les penyes, un concert amb l’orquestra Maravella i un amistós de futbol entre l’Alpicat i l’Alfarràs, el correfocs infantil i el lliurament de premis del concurs de penyes, a més d’una sessió de ball amb la Maravella.
 
Ja a la nit, es farà el correfoc i es representarà l’espectacle 'Temps' a càrrec de Teatre de Guerrilla a la sala La Unió, a més de tenir lloc una nova sessió de ball amb la Maravella.
 
Diumenge, darrer dia de festa
El darrer dia de la festa, el diumenge, començarà amb una tirada de bitlles i una nova jornada de portes obertes a l’exposició d‘artistes del MAAP, a més d’animació infantil amb 'Una d’aventures', de la companyia Festuc.
 
Per la tarda hi ha programades més visites guiades al Molí de l’Oli de ca l’Agustí i el Trial Infantil (17.30 hores). Posteriorment, una diada de cultura popular (18.30 hores) serà el preàmbul al ball de fi de festa amb l’orquestra Moonlight (20.00 hores) i un castell de focs d’artifici (22.30 hores).


Comentaris

envia el comentari