Catalunya Diari

Últim cap de setmana d'alpí de la temporada a Tavascan

Últim cap de setmana d'alpí de la temporada a Tavascan| Redacció - Fotografia: Tavascan

 Tavascan ultima la recta final de la temporada i anirà tancant les seves instal·lacions per fases. La primera d’elles serà aquest mateix diumenge on es procedirà a tancar els remuntadors, per tant, es clourà la temporada pel que respecta a l’esquí alpí. Tot i això, a causa de les bones condicions de la neu, la resta d’oferta continuarà completament obertes unes setmanes més, previsiblement fins a Setmana Santa. En aquest sentit, el refugi continuarà obert, la possibilitat de fer sortides amb raquetes, així com les pistes de nòrdic. Igualment, es podrà fer esquí de muntanya i també es faran els viatges interpretats al mirador del Corbiu amb l’Snow Retrac.
 
La setmana que ve es faran públiques les dades de la temporada respecte el nombre de visites i de forfaits despatxats. Tot i això, els responsables de l’estació ja avancen que aquesta ha estat una de les millors temporades dels últims anys amb unes xifres molt positives en tots els paràmetres.
 
L’estació de Tavascan està situada a l’extrem nord occidental del Pirineu de Lleida, just a l’epicentre del Parc Natural de L’Alt Pirineu. La vall de Tavascan és un indret d’alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural. Ofereix una inigualable oferta turística, així com tota mena de serveis adreçats a donar a conèixer els atractius d’aquesta extensa àrea natural. Les seves pistes d’esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d’esquí, el refugi, camp d’arves...


Comentaris

envia el comentari