Catalunya Diari

Últims dies de descomptes del forfet de temporada de Tavascan

Últims dies de descomptes del forfet de temporada de Tavascan| Redacció - Fotografia: Tavascan

 

L’estació d’alta muntanya de Tavascan tanca aquest dilluns, dia 30 de novembre, la venda dels forfaits de temporada bonificats d’esquí alpí. Enguany, Tavascan està impulsant una política important d’ofertes i descomptes; d’aquesta manera, els usuaris més primerencs gaudeixen de descomptes molt destacats que possibilitaran que els respectius forfaits estiguin a l’abast de totes les butxaques.

El forfait de temporada d’esquí alpí gaudeix, fins el 30 de novembre, d’un descompte del 30%. Això fa que se situï a un preu molt econòmic, de tan sols 126 euros en la modalitat adulta i de 88 en l’infantil (fins a 12 anys). A més, i en consonància amb aquesta iniciativa d’avantatges, les persones que adquireixin ara el forfait de temporada també gaudiran d’un dia gratuït de raquetes, un dia de nòrdic també gratuït, 50% de rebaixa en el lloguer del material... entre d'altres regals.
 
Totes aquestes promocions es poden adquirir de forma fàcil i ràpida a través del renovat web oficial de Tavascan. Un canvi que fa molt còmode i intuïtiu, tant la compra dels forfaits des del web, com el fet d’informar-se de l’estat de les pistes o, entre altres possibilitats, interactuar amb els responsables de l’estació accedint a les diferents xarxes socials.
 
L’estació de Tavascan està situada a l’extrem nord occidental del Pirineu de Lleida, just a l’epicentre del Parc Natural de L’Alt Pirineu. La vall de Tavascan és un indret d’alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural. Ofereix una inigualable oferta turística, així com tota mena de serveis adreçats a donar a conèixer els atractius d’aquesta extensa àrea natural. Les seves pistes d’esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, circuits inclusius, escola d’esquí, el refugi, camp d’arves...


Comentaris

envia el comentari