Catalunya Diari

Últims dies per aconseguir el forfet de temporada de Tavascan a un preu reduït

Últims dies per aconseguir el forfet de temporada de Tavascan a un preu reduït| Redacció - Fotografia: Tavascan

L’estació d’alta muntanya de Tavascan tanca aquest diumenge, dia 30 de novembre, la venda dels forfaits de temporada bonificats d’esquí alpí. Els usuaris que l'adquireixin gaudiran d’importants bonificacions.

Enguany, Tavascan està impulsant una política important d’ofertes i descomptes per continuar amb el cicle ascendents de visitants que va haver-hi la temporada passada. Els usuaris més primerencs gaudeixen de descomptes molt destacats que possibilitaran que els respectius forfaits estiguin a l’abast de totes les butxaques.

El forfait de temporada d’esquí alpí gaudeix, fins el 30 de novembre, d’un descompte del 30%. Això fa que se situï a un preu molt econòmic de tan sols 126 euros en la modalitat adulta i de 88 en l’infantil (fins a 12 anys). A més, i en consonància amb aquesta iniciativa d’avantatges, les persones que adquireixin ara el forfait de temporada també gaudiran d’un dia gratuït de raquetes, un dia de nòrdic també gratuït, 50% de rebaixa en el lloguer del material, entre d'altres promocions. Totes elles es poden adquirir de forma fàcil i ràpida a través del renovat web oficial de Tavascan. Un canvi que fa molt còmode i intuïtiu, tant la compra dels forfaits des del web, com el fet d’informar-se de l’estat de les pistes o, entre altres possibilitats, interactuar amb els responsables de l’estació accedint a les diferents xarxes socials.

L’estació de Tavascan està situada a l’extrem nord occidental del Pirineu de Lleida, just a l’epicentre del Parc Natural de L’Alt Pirineu. La vall de Tavascan és un indret d’alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural. Ofereix una inigualable oferta turística, així com tota mena de serveis adreçats a donar a conèixer els atractius d’aquesta extensa àrea natural. Les seves pistes d’esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d’esquí, el refugi, camp d’arves...


Comentaris

envia el comentari