Catalunya Diari

Últims dorsals per participar a la Cursa de l'Oli de les Borges

Últims dorsals per participar a la Cursa de l'Oli de les Borges| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

 Aquest any, com a novetat, el Club Atlètic Borges ha incorporat un pla d’entrenament obert a tothom durant els sis diumenges previs a la cursa per poder preparar la competició. La proposta ha rebut la resposta entusiasta d’una vintena de corredors de tots els nivells, que s’han entrenat en grup i acompanyats per membres del club per ajudar-los en aquest repte.
 
L’11a edició de la Cursa de l’Oli, organitzada pel Club Atlètic Borges, l’Ajuntament de les Borges, el Patronat Fira de les Garrigues i la Cooperativa de Sant Isidre, s’ha presentat aquest divendres al Saló de Plens del consistori borgenc. A l’acte hi ha assistit l’alcalde de la població, Enric Mir, que ha destacat que la Cursa de l’Oli "es tracta d’una cursa consolidada no només dins el calendari de curses de la comarca sinó també del calendari lleidatà".
 
Per la seva part, el regidor d’Esports de l’Ajuntament, Francesc Mir, ha agraït als organitzadors la seva iniciativa i ha anunciat l’assistència del delegat d’Esports de la Generalitat a Lleida, Josep Ramon Solsona, durant la Cursa de l’Oli. També han intervingut en la presentació el primer tinent d’alcalde, Francesc Macià; el regidor de Promoció Econòmica i responsable de la Fira, Jordi Ribalta, el nou president de la Cooperativa de Sant Isidre, Ramon Riu, i representants de la nova junta del Club Atlètic Borges, el president Xavi Sahuquillo, la secretària Cristina Boronat, i la tresorera Àurea Arce.
 
L’11a Cursa de l’Oli manté el preu d’inscripció, 15 euros, i el lloc de sortida i arribada tradicionals, al Parc del Terrall. El tancament de les inscripcions tindrà lloc aquest cap de setmana, quan s’arribi als 850 corredors. Actualment, segons fonts de l’organització, hi ha gairebé 700 inscrits.


Comentaris

envia el comentari