Catalunya Diari

Andorra Airlines connectarà l'Aeroport d'Andorra-la Seu d'Urgell amb diverses ciutats europees a partir de l'abril

Andorra Airlines connectarà l'Aeroport d'Andorra-la Seu d'Urgell amb diverses ciutats europees a partir de l'abril| Text i fotografia: ACN

 

Andorra Airlines connectarà l'Aeroport d'Andorra-la Seu d'Urgell amb diverses ciutats europees a partir de l'abril. La nova companyia es presentarà públicament el dia 2 de febrer al Centre de Congressos d'Andorra la Vella.

Andorra Airlines ha anunciat que a partir del mes d'abril connectarà amb vols regulars l'Aeroport d'Andorra-la Seu d'Urgell amb diverses ciutats europees. La nova companyia es presentarà públicament el pròxim dimarts 2 de febrer al Centre de Congressos d'Andorra la Vella, acte que comptarà amb l'assistència del president i CEO d'Andorra Airlines, Jordi Soriano, la vicepresidenta de la companyia, Heloísa Oliveira, del president d'Aeroports de Catalunya i secretari de Territori i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font, i dels ministres andorrans Francesc Camps i Jordi Alcobé, entre altres.
 
En la presentació, Andorra Airlines donarà a conèixer les destinacions dels seus vols, així com la data d'inici de les operacions a l'aeroport pirinenc, segons ha informat la companyia.


Comentaris

envia el comentari