Catalunya Diari

Andrea Motis, Pep Plaza, el Club Super3 i Hotel Cochambre, a la Festa Major de Mollerussa

Andrea Motis, Pep Plaza, el Club Super3 i Hotel Cochambre, a la Festa Major de Mollerussa| Redacció - Fotografia: Facebook Hotel Cochambre

 L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha estat l'encarregat de presentar el programa d’actes acompanyat del regidor de Festes, Jordi Pérez, i del tècnic de la regidoria, Àlex Culleré. Durant l'acte, ha explicat que donada les dificultats pressupostàries, es continua mantenint el format de 3 dies de durada per tercer any consecutiu amb un pressupost similar al de l’any anterior que ronda els 95.000 euros. Solsona ha agraït la implicació de les entitats culturals i esportives de la ciutat en l’organització de la Festa Major, una implicació que ha permès mantenir el mateix número d’actes que l’any anterior, al voltant d’una cinquantena. 
 
Festa de música electrònica l’1 de juny
Així mateix, l’alcalde ha explicat que aquesta fórmula mixta d’organització amb la col·laboració de les entitats ha permès satisfer la majoria de les necessitats de tots els públics encara que pel jovent s’ha volgut reforçar l’oferta amb una festa de música electrònica que tindrà lloc el dia 1 de juny al Pavelló Firal amb l’objectiu, com diu el lema, de 'Rematem la Festa Major!' Dj Luxury, Enric Font i Xavi Alfaro seran els caps de cartell d’aquesta festa.
 
Altres actes destacats de la Festa Major seran divendres les havaneres amb el gup Norai, dissabte el 19è Mercat de Festa Major i la trobada gegantera, que enguany comptarà, enfront a la dotzena de l’any passat, amb 18 colles arribades d’arreu de la demarcació de Lleida i també de Fraga i de Prades. Diumenge la cultura popular i tradicional catalana estarà representada per la Diada Castellera amb el Margeners de Guissona, els Castellers de Lleida i els Castellers de Solsona. Així mateix cal destacar les orquestres Selvatana, Maravella i Nova Alaska que seran les encarregades de conduir les sessions de ball, els concerts i, en el cas de les dos primeres, també les ballades de sardanes. 
 
També el foc serà protagonista amb la recuperació divendres de la Nit de Foc conduïda pels Diables de Mollerussa, que tornen a escena després de tres anys, i pel Castell de Focs que posarà el punt i final a la Festa Major diumenge a la nit. 


Comentaris

envia el comentari