Catalunya Diari

Apagada radioelèctrica a la Seu d'Urgell, aquest dimarts

Apagada radioelèctrica a la Seu d'Urgell, aquest dimarts| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

 

La Seu d'Urgell patirà aquest dimarts, dia 27 d'octubre, una apagada radioelèctrica, entre les 9.00 i les 12.00 hores, com a conseqüència dels treballs de manteniment i adequació de la nova torre de telecomunicacions situada al Pla de les Forques.

El regidor de Tecnologies de la Informació, Isidor Alberich, ha explicat que aquests treballs són necessaris ja que "suposen un pas més per la posada en funcionament definitiu de la nova torre i la desaparició de les antigues. Són inconvenients puntuals amb què cal conviure per poder avançar".
 
Aquest 'zero radioelèctric' comportarà que l'emissora municipal RàdioSeu no pugui emetre la seva programació durant aquestes tres hores que duraran les tasques de desconnexió de l'antiga antena, per poder connectar tots els serveis ràdioelèctrics a la nova antena de la ciutat.
 
També podrà provocar el tall de subministrament d'alguns operadors de telefonia mòbil i algunes connexions a internet.
 
A partir de les 12.00 hores quedarà enllestida la connexió a la nova torre de telecomunicacions, moment en que tornaran a estar en ple funcionament tots els serveis radioelèctrics, i RàdioSeu tornarà a emetre amb tota normalitat.


Comentaris

envia el comentari