Catalunya Diari

Arbredecabra presenta 'Cendres' dissabte a Bellpuig

Arbredecabra presenta 'Cendres' dissabte a Bellpuig| Redacció - Fotografia: Arbredecabra

 En un vagó bar enganxat als trens militars de la Segona Guerra Mundial, tres prostitutes sobreviuen a la misèria humana. L’obra, a partir de textos de Bertolt Brecht ens demostra que encara que la humanitat hagi evolucionat, s’exhibeix la misèria humana de manera particularment grotesca i exultant. Fet que posen a escena els tres actors amb una naturalitat salvatge. Una peça delicada i subtil que ens demostra que un home pot ser substituït per un altre. 
 
Laia Costa, Joan Adrover i Sílvia Martín són els membres d’Arbredecabra, una companyia que atrau per la seva proximitat. La particularitat de la posada a escena és que no existeix la quarta paret i el públic assisteix a una vivència real i autentica. És per a quest motiu que s’ha seleccionat espais d’actuació on la proximitat amb el públic fossi favorable.
 
A més, ha comptat amb la col·laboració dels següents professionals: Araceli Enrech (guió), Montse Ruano (coreografia), Ester Rojo (pianista), Elisenda Cabero (soprano), Ramon Marti Fustegueres (músic), Sergi Pascual (suport tècnic), Araceli Enrech (guió), Joan Parera (fotografia), Jose Manuel Valcarce Perez (escenografia), Ramon Clavell Vergés (veus), Dörte Seeger (Deutsch Diktion), Mireia Pintó (soprano), Joan Tomàs (vídeo), Roser Güal (dicció) i Roser Font (fotografia).


Comentaris

envia el comentari