Catalunya Diari

Arkia cancel·la els vols d'estiu entre Tel Aviv i Lleida

Arkia cancel·la els vols d'estiu entre Tel Aviv i Lleida| ACN - Fotografia: Aeroport Lleida-Alguaire

 

La companyia aèria Arkia ha informat que cancel·la els vols d'aquest estiu que unien Tel Aviv amb Lleida. Han explicat que aquesta decisió s'ha pres a causa de l'increment de companyies de baix cost a Israel i el conseqüent augment de l'oferta de seients a baix preu a l'aeroport de Tel Aviv Ben Gurion i que, per tant, la companyia israeliana ha perdut competitivitat en el mercat d'estiu. 

  

No obstant, l'avió d'Arkia que va aterrar divendres passat a Lleida procedent d'Israel anava ple.

  

 

  

La temporada d'estiu d'Arkia a Alguaire havia de durar fins al 28 d'agost i des del Govern calculaven que traslladaria unes 2.000 persones.

  

 

  

Govern i Diputació, sorpresos

  

El Govern i la Diputació de Lleida s'han mostrat "sorpresos" per la notícia. Puntualitzen que la raó és estrictament empresarial ja que no només han cancel·lat les operacions estivals amb Lleida sinó també amb Eivissa i Florència. Tot i això, esperen reconduir aquesta situació de cara a l'hivern (que en principi està garantit) i a futures temporades d'estiu per poder portar turisme israelià a les comarques de Lleida.

  

 

  

Tant el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, com el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, han reconegut que la decisió no els satisfà però que la respecten.

Comentaris

envia el comentari