Catalunya Diari

Arranca l''Agratour', un bus que viatja per les festes majors de la província de Lleida

Arranca l''Agratour', un bus que viatja per les festes majors de la província de Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 La proposta de crear aquest servei va sorgir en els consells participatius que cada mes organitza l’Agrat on es debaten i es proposen diferents activitats a realitzar. Una vegada aprovada la proposta, s’ha realitzat una calendari de viatge gràcies als resultats obtinguts en una gran enquesta on els socis de l’Agrat han votat les seves preferències per anar als concerts de les festes majors de la província lleidatana.
 
L’'AgraTour' estarà totalment autofinançat pels mateixos socis de l’Agrat i la capacitat dels autocars anirà en funció de la demanda existent. Així, el primer Agratour tindrà lloc aquest proper divendres 20 de juliol amb destinació a la festa major de Belianes.
 
El servei organitzat per l’Agrat recorrerà les Festes Majors de municipis com Vallbona de les Monges, Rocallaura, Maldà o l’Aquelarre de Cervera, entre d’altres.
 
Les reserves de places pels autocars es podran fer a través del correu electrònic [email protected] i es pot trobar tota la informació al Facebook de l’Agrat.
 


Comentaris

envia el comentari