Catalunya Diari

Arrenca el 42è Campionat de Colles Sardanistes de les Terres de Lleida

Arrenca el 42è Campionat de Colles Sardanistes de les Terres de Lleida| Redacció - Fotografia: Marc Rovira (Federació Sardanista de les comarques de Lleida)

 

Ponts dóna el tret de sortida al 42è Campionat de Colles Sardanistes de les Terres de Lleida, el proper diumenge, dia 7 de febrer, a les 12.30 hores, a la Plaça Planell de la localitat. Al voltant d'una setantena de sardanistes es trobaran en el primer concurs de la temporada.

Per segon any consecutiu, Ponts donarà el tret de sortida al Campionat de Colles Sardanistes de les Terres de Lleida que enguany arriba a la 42a edició. Serà aquest diumenge al migdia a la plaça Planell i amb la cobla Vents de Riella i hi participaran, una setantena de sardanistes de la demarcació. La colla Font de Valldans, l'amfitriona, haurà de competir amb les colles que ja han confirmat la seva assistència com són la Flor del Segrià, d'Alguaire, Xalem de Bellvís, Verge del Miracle de Balaguer, Jovencells de Cervera i Dolç Infern de Lleida.
 
Aquest serà el primer de 15 concursos entre els quals destaquen el de Lleida, el 8 de maig, on tindrà lloc una prova del Campionat de Catalunya; i el de Balaguer, el 6 de novembre, que tanca la temporada de les totes les colles del país, també amb Bàsic d'Honor.


Comentaris

envia el comentari