Catalunya Diari

Arrenca l'Open dels Pirineus de pesca amb mosca

Arrenca l'Open dels Pirineus de pesca amb mosca| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

 

La Seu i Andorra acullen fins diumenge l'Open dels Pirineus 2015-XVIè Trofeu Amistat de pesca a mosca sense mort. Un total de 24 parelles provinents de Catalunya, Espanya, Portugal, Andorra i França, pescaran durant tres dies en diversos trams dels rius Segre i Valira, en una marató esportiva de vuit hores diàries.

El president del Club de Caça i Pesca de l'Alt Urgell, Toni Vilarrubla, ha destacat l'alt nivell dels participants, entre els quals hi ha diversos campions del món. També hi seran presents els urgellencs Jordi Bastida i Miquel Martin, amb moltes possibilitats d'aconseguir un bon resultat.
 
La recepció als pescadors s’ha dut a terme aquest dimecres al vespre a l'Hotel Avenida de la Seu, amb el posterior sorteig de sectors, que s'han delimitat a Adrall, el Parc del Segre, la Quera, Anserall i Sant Julià de Lòria.
 
L’Open dels Pirineus és possible gràcies als voluntaris que prenen part en l’organització i el suport d’establiments i comerços de la ciutat, a més de la col·laboració d'institucions, entre les quals hi ha l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. Enguany el disseny del trofeu ha anat novament a càrrec de Philippe Lavaill.


Comentaris

envia el comentari