Catalunya Diari

Arrenquen els parcs de Nadal, infantil i juvenil, de la Seu d'Urgell

Arrenquen els parcs de Nadal, infantil i juvenil, de la Seu d'Urgell| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

 

El Parc de Nadal Infantil de la Seu d’Urgell ha obert portes aquest dimarts. Al llarg de quatre dies, fins divendres dia 30, els infants de 0 a 12 anys poden gaudir d’un gran nombre d’activitats al recinte del Pavelló Poliesportiu Municipal, que tot aprofitant la pausa nadalenca en les competicions esportives es converteix en un espai dedicat plenament als més menuts i a les famílies.

Enguany el Parc de Nadal ofereix activitats fixes cada dia, com ara un Espai Nadó (per a infants de 0 a 3 anys), biblioteca, inflables, circuit vial amb bicicletes, laberint, jocs gegants, tallers i jocs de taula. A més a més, cada dia es fan sorteigs tant al matí com a la tarda. L’horari és de les 11.00 a les 13.00 hores i de les 16.00 a les 19.00 hores. L’últim dia, divendres dia 30, a les 18.00 hores, hi haurà un espectacle d’animació infantil que servirà de cloenda de l’edició d’enguany.
 
La regidora d’Infància i Joventut, Sílvia Iscla, ha agraït el suport del gran nombre d’entitats i empreses que fan possible l’àmplia oferta del Parc de Nadal infantil, juntament amb la tasca de la Comissió de Festes i dels treballadors i treballadores de l’Ajuntament.
 
A més a més, Iscla ha destacat que aquest dimecres i dijous s’estrenarà la principal novetat de la programació nadalenca a la Seu: el Parc de Nadal Juvenil. Al llarg dels dos propers dies, la Sala de Sant Domènec acollirà un conjunt d’activitats pensades específicament per a la franja de 12 a 18 anys. La regidora ha recordat que tant l’esdeveniment com el seu contingut s’han dissenyat d’acord amb les propostes del Consell Municipal d’Adolescents, que havien demanat disposar d’un espai propi tot seguint el model del parc infantil. 
 
Així, entre les activitats incloses al parc juvenil hi ha un taller de grafits, jocs de rol, jocs de taula, torneigs dels videojocs FIFA 2017 i Just Dance, batalles de freestyle, taller de maquillatge, tennis taula i futbolí. L’horari en aquest cas serà, els dos dies, de les 16.00 a les 20.00 hores.
 
En tots dos parcs, l’entrada al recinte té un preu de 2 euros.


Comentaris

envia el comentari