Catalunya Diari

Arresten a Lleida per tràfic d'armes a dues persones relacionades amb una altra detenció

Arresten a Lleida per tràfic d'armes a dues persones relacionades amb una altra detenció| EP - Fotografia: Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil ha detingut a la Seu d'Urgell a dos homes veïns d'Andorra per contraban d'armes, als quals els agents relacionen amb un italià detingut a la duana de la Farga de Moles per portar amagat en el seu cotxe una Cetme calibre 307W.


L'italià ja havia estat detingut dos anys abans i per aquesta raó els agents van iniciar una investigació després de la nova detenció al març. Així ho ha explicat la Guàrdia Civil aquest dimecres.


 


Segons les seves investigacions, una de les persones detingudes ara seria qui va vendre l'arma i l'altra era l'encarregada de facilitar o garantir l'entrada a Espanya del vehicle que amagava l'arma, que finalment va ser interceptat per la Guàrdia Civil després de donar-se a la fuga .


 


El detingut al març, que està a la presó per aquests fets, visitava el Principat d'Andorra des de l'any 2012 per turisme, i pel que sembla, des d'aquest any, hauria comprat sis armes en aquest país, aprofitant els seus viatges, i tenia com a destí Itàlia, segons fonts de la Guàrdia Civil.


 


Les dues armes intervingudes, marca Santa Bàrbara i model Cetme, pertanyen a la mateixa partida d'armes de la mateixa marca i model, que van ser exportades des de Saragossa al Principat d'Andorra, al mes d'abril de 2012. Comentaris

envia el comentari