Catalunya Diari

Arriba a Agramunt la Fira del Torró i la Xocolata a la pedra

Arriba a Agramunt la Fira del Torró i la Xocolata a la pedra| Redacció - Fotografia: Fira del Torró

 La Fira del Torró comptarà en aquesta edició amb 120 parades i 70 expositors. En total, s’han creat cinc espais diferenciats: el Pavelló dolç, que és l’espai dels torroners; l’Aula del gust, que compta amb demostracions de cuina i tastos gastronòmics; el Pavelló agroalimentari, on hi trobarem productes alimentaris de proximitat; un Pavelló multisectorial; la Carpa infantil i la Carpa de la cuita, on s’organitzen demostracions en directe de la cuita del torró d’Agramunt.
 
Pels interessats en participar-ho, també s’han preparat paquets turístics que inclouen visites a l’Espai Guinovart, la Fundació Lo Pardal i el refugi antiaeri d’Agramunt.
 
La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimarts presentació de la 24a edició de la Fira del Torró i la Xocolata a la pedra d’Agramunt. A l'acte han assistit el vicepresident tercer de la Diputació de Lleida, Pau Perdices; de l’alcalde d’Agramunt, Bernat Solé, i de la directora de la Fira, Fàtima Puig. Perdices ha indicat que es tracta d’una fira totalment consolidada que ha aconseguit una gran transcendència arreu de Catalunya per la seva especialització en un producte de qualitat.
 
Per la seva banda, l’alcalde d’Agramunt ha explicat que una de les novetats d’aquest any és la creació d’un nou espai, anomenat Aula del gust infantil, on els més petits podran participar en diferents tallers d’elaboració de postres dolços a la vegada que es fomentarà el coneixement dels productes de qualitat i d’una alimentació saludable.


Comentaris

envia el comentari