Catalunya Diari

Arriba la 1a edició de la BUFF Epic Trail Aigüestortes

Arriba la 1a edició de la BUFF Epic Trail Aigüestortes| Redacció - Fotografia: BUFF Epic Trail Aigüestortes

 
La cursa posarà a prova als atletes en un intens recorregut que donarà la volta al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, cobrint una distància de 106 quilòmetres per senders de muntanya amb més de 7.000 metres de desnivell positiu acumulat i pendents màximes del 56%. 


 


L'increïble entorn del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany Sant Maurici acollirà als més de 100 inscrits i un planter esportiu excepcional, amb Núria Picas, Pau Bartoló, Arnau Julià i Gerard Morales, de l'BUFF Pro Team, i Francesca Canepa, Iker Carrera i Julia Botter. 
 
Pels guanyadors hi ha haurà premis en metàl·lic per als primers classificats de la classificació general masculina i femenina. A més, s'atorgaran trofeus per als 3 primers classificats de cada categoria.
 
A més de la cursa, hi haurà un seguit d'activitats paral·leles perquè els acompanyants puguin gaudir d'aquest entorn privilegiat. Una ruta per les esglésies del romànic, activitats lúdiques per als més petits, una zona d'exposició de producte tècnic d'BUFF i una zona de mercat de productes típics de la zona, entre d'altres, formaran part d'aquest festival de muntanya.
 
Programa complet d'activitats
Dissabte, 2 d'agost
- 06.00 hores: Obertura dels accessos a la sortida per als corredors.
- 06,45 hores: Tancament dels accessos a la sortida per als corredors. 
- 07.00 hores: Sortida de la BUFF Epic Trail Aigüestortes.
- 10.00 hores: Caminada del Romànic. 
- 17.00 hores: Mini Skyrace BUFF ® Epic Trail. 
- 20.45 hores: Arribada estimada del primer corredor. 
 
Diumenge, 3 d'agost
- 13.00 hores: Arribada estimada de l'últim corredor. 
- 13.30 hores: Lliurament de premis. 


Comentaris

envia el comentari