Catalunya Diari

Arriba la segona edició de la Gran Cursa Pallars Cup

Arriba la segona edició de la Gran Cursa Pallars Cup| Redacció - Fotografia: Autoescola Pallars

 

L'Autoescola Pallars organitza el proper 27 de juny al circuit de Menàrguens la 2a Gran Cursa Pallars Cup, un esdeveniment on els participants podran gaudir d'una entretinguda competició, un dinar popular i un 'concertillo' per rematar la jornada.

Els premis de la competició són d'allò més interessants:
- Per als participants que ja tinguin carnet de cotxe: 600 euros per al primer; 300, per al segon; i 100 euros pel tercer, per gastar en qualsevol producte de l'Autoescola.
- Pels alumnes de la Pallars sense carnet: 10 classes de franc per al primer; cinc, per al segon; i 3, per al tercer.
- Per als socis del circuit 55-84 Menàrguens; 300, 200 i 100 euros respectivament per al primer, segon i tercer classificat, per a l'obtenció de permisos de moto.

 


Voleu conèixer els grups musicals que participaran en aquesta actuació? Alidé Sans, Tropikal Pumpkins, Maritrini i sus sicarios, DJ Choose, Joan Masdéu, Sense sal i Star 3. Paral·lelament, també s'ha organitzat la Festa de l'Espuma.


 


No t'ho perdis. Apunta't ja! Tens temps fins al proper 22 de juny. Les inscripcions es poden fer a qualsevol Autoescola Pallars. El preu de l'activitat és de 14 euros amb cursa i dinar. Si només vols participar en la competició, el preu és de 12 euros i si vols apuntar-te solament a


l dinar pots fer-ho per 6 euros. Aquest inclou amanida, llonganissa i postres. 


 

 


Comentaris

envia el comentari